公告: 山西成人高考近5年最低控制录取分数线

您所在的位置:首页 -> 成人高考2021年成考高起点《英语》自测试题练...

2021年成考高起点《英语》自测试题练习及答案二

来源:本站编辑    发布日期:2021-09-24    已有 2506 人浏览过此信息

单选题

11.C 12.A 13.B 14.B 15.C 16.C 17.D 18.B 19.B 20.B

Directions:

There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

11. Which is ______ country, the United States or Canada?

A. a larger B. larger C. the larger D. the largest

12. The silk feels ________.

A. soft B. softly C. softness D. softy

13. Two nuclear power stations _______ in the past ten years.

A. are built B. have been built C. would be built D. are building

14. They kept on ______ till they got to the foot of the hill.

A. to run B. running C. runing D. run

15. There is much work to do, _______?

A. isn’t it B. is there C. isn’t there D. is it

16. _______ as he is, he can’t understand the English film.

A. A student of English B. Though a student of English

C. Student of English D. Being a student of English

17. The old in the country _______ taken good care of.

A. have B. has C. is D. are

18. Not a single mistake _______ in the test.

A. he made B. did he make C. he has made D. made he

19. ______ my surprise, I got a high grade in this test.

A. For B. To C. To be D. On

20. She never agree _______ you, did she?

A. to B. with C. in D. at

编辑:Admin